Terug naar nieuwsoverzicht

oktober 30, 2023

Nieuwsbrief De Ontmoeting

13 oktober 2023

Op woensdag 4 oktober vond het startmoment plaats voor de verkoop van 14 appartementen, ontwikkeld door OVT Ontwikkeling, in de voormalige kerk aan de Europalaan, beter bekend als “de Ontmoeting,” in Emmeloord. Veel mensen hebben we hier over de plannen kunnen vertellen.

Subsidie toegekend

In de presentatie is ook gesproken over de subsidieaanvraag die wij hebben gedaan met betrekking tot de gemeenschappelijke Ontmoetingsruimte die onderdeel uit maakt van dit project. Blij zijn wij dan ook dat we kunnen melden dat het RVO de subsidie van € 100.000,- heeft toegekend voor de bouw van de algemene ruimte. Hoe dit besteed gaat worden zullen wij met de kopers van de appartementen bespreken.

Mogelijkheid tot huur 

De gesprekken met Mercatus over de aankoop van bouwnummer 1,2 en 7 voorlopen zeer voorspoedig en het ziet er naar uit dat deze inderdaad door Mercatus aangekocht gaan worden. Indien u dus geinteresseerd bent in een huur appartement, dan kunt u dat op het formulier aangeven. 

Extra informatie Alpina

Van Alpina (voorheen Sinke Emmeloord) hebben we de vraag gekregen om onderstaande informatiebrief met u te delen. Wij doen dit om zoveel mogelijk te helpen en een stukje zorg weg te nemen. We willen nadrukkelijk vermelden dat u vrij bent in de keuze voor een adviseur. 

Ontwikkeling
Architectuur
Aannemer
Notaris
Verkoop