De Ontmoeting

De voormalige kerk ‘De Ontmoeting’ wordt getransformeerd tot een uniek woongebouw met 14 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte. De Ontmoeting is gelegen op een centrale plek (aan de Europalaan) op steenworpafstand van diverse voorzieningen zoals de Jumbo, Odink, apotheek, bakker en diverse horecagelegenheden.

Lees verder

Samen oud wonen

Emmeloord

Emmeloord is de hoofdplaats van gemeente Noordoostpolder, een van de meest veilige en schone stukjes Nederland. Er wonen ca. 25.000 mensen. Het open landschap, afgewisseld met volwassen bossen, zorgt voor een gezond klimaat.

De stad heeft veel voorzieningen. Waaronder een moderne winkelstraat met veel ondernemers uit de regio, een prachtig theater, een bioscoop, sporthal, (overdekt) zwembad en nog veel meer.

Interesse? Schrijf je in!

Ben je geïnteresseerd in een appartement van De Ontmoeting? Schrijf je dan nu geheel vrijblijvend in via onderstaand formulier.

Interesse

De gegevens die u via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om u van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op uw vraag. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
Ontwikkeling
Architectuur
Aannemer
Notaris
Verkoop