De Ontmoeting Emmeloord

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen

Hier vind je niet alleen prachtige appartementen, maar ook een levendige woonomgeving waar sociale contacten
moeiteloos ontstaan. In de voormalige kerk worden 14 nieuwbouwappartementen gerealiseerd, gelegen in een groene omgeving. De appartementen variëren van 78 m2 tot en met 130 m2 en beschikken elk over hun eigen privé buitenruimte. Wat de Ontmoeting extra bijzonder maakt, is de ruime ontmoetingsruimte en gezamenlijk
buitenruimte. Hier kunnen toekomstige bewoners samenkomen.

Beter een goeie buur dan een verre vriend

Binnen het project de Ontmoeting is veel aandacht besteed aan het creëren van een levendige gemeenschap.  Een plek waar je makkelijk sociale contacten hebt. Waar bewoners elkaar tegenkomen op de gang of in de tuin, samen koffiedrinken of een activiteit doen in de ontmoetingsruimte. 

Veilig wonen met veel privacy

In een tijd waarin eenzaamheid een groeiend probleem is, biedt de Ontmoeting een oplossing, een sociale omgeving waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en indien nodig ondersteunen. Naarmate u ouder wordt, kan eenzaamheid een grotere rol gaan spelen. Een simpel kopje koffie in de ochtend kan leiden tot gezelligheid en wellicht spontane activiteiten. In de Ontmoeting heeft u privacy achter uw voordeur, maar als het nodig is bent u er voor elkaar.

Samen oud wonen

Ontmoetingsruimte

In het project is ruimte gemaakt voor een royale ontmoetingsruimte. Dit is de plek waar toekomstige bewoners vrijblijvend elkaar kunnen ontmoeten.

Subsidie voor inrichting

De gemeenschappelijke ruimte wordt ingericht met behulp van een subsidie vanuit de stimuleringsregeling ontmoetingsruimten (RVO). Op de afbeeldingen hiernaast zie je een impressie van de beoogde ontmoetingsruimte. De kopers van de Ontmoeting kunnen de exacte invulling samen gaan bepalen. 

Interesse? Schrijf je in!

Ben je geïnteresseerd in een appartement van De Ontmoeting? Schrijf je dan nu geheel vrijblijvend in via onderstaand formulier.

Interesse

De gegevens die u via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om u van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op uw vraag. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
Ontwikkeling
Architectuur
Aannemer
Notaris
Verkoop