De Ontmoeting Emmeloord

De Ontmoeting Emmeloord

Op een centrale locatie in Emmeloord, aan de Europalaan, herrijst ‘De Ontmoeting’ als een opvallend woonproject, ontwikkeld door OVT Ontwikkeling. Deze voormalige kerk wordt omgetoverd tot een prachtig wooncomplex met 14 unieke appartementen en een grote ontmoetingsruimte.

De appartementen variëren in grootte, met gebruiksoppervlaktes variërend van 78 m² tot 130 m², elk met hun eigen privé buitenruimte. Maar wat dit project echt uniek maakt, is de ruime ontmoetingsruimte van maar liefst 60m². Hier kunnen toekomstige bewoners samenkomen en verbinden.

Beter een goeie buur dan een verre vriend

Binnen het project de Ontmoeting is veel aandacht besteed aan het creëren van een levendige gemeenschap.  Een plek waar je makkelijk sociale contacten hebt. Waar bewoners elkaar tegenkomen op de gang of in de tuin, samen koffiedrinken of een activiteit doen in de ontmoetingsruimte. 

Veilig wonen met veel privacy

De Ontmoeting is bedoeld voor mensen die het leuk vinden elkaar af en toe te ontmoeten en helpen , maar hierin geen verplichting willen. Het is geen woongroep. Wel is het een vrijblijvende gemeenschap waar je van elkaars kennis/kunde en gezelschap profiteert.  De gezamenlijkheid in de Ontmoeting biedt veiligheid en vertrouwen. 

Samen oud wonen

Ontmoetingsruimte

In het project is ruimte gemaakt voor een royale ontmoetingsruimte. Dit is de plek waar toekomstige bewoners vrijblijvend elkaar kunnen ontmoeten.

Subsidie voor inrichting

De gemeenschappelijke ruimte wordt ingericht met behulp van een subsidie vanuit de stimuleringsregeling ontmoetingsruimten (RVO). Op de afbeeldingen hiernaast zie je een impressie van de beoogde ontmoetingsruimte. De kopers van de Ontmoeting kunnen de exacte invulling samen gaan bepalen. 

Interesse? Schrijf je in!

Ben je geïnteresseerd in een appartement van De Ontmoeting? Schrijf je dan nu geheel vrijblijvend in via onderstaand formulier.

Interesse

De gegevens die u via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om u van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op uw vraag. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
Ontwikkeling
Architectuur
Aannemer
Notaris
Verkoop