Terug naar nieuwsoverzicht

oktober 30, 2023

Nieuwsbrief De Ontmoeting

27 oktober 2023

Beschikbare appartementen 
In het woonproject De Ontmoeting bevinden zich in totaal 14 unieke appartementen. Elk van deze appartementen beschikt over een eigen privé buitenruimte. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte waar toekomstige bewoners elkaar kunnen ontmoeten en zich kunnen verbinden.Van de 14 appartementen zijn bouwnummers 3, 4, 6, 13 en 14 nog beschikbaar. Alle informatie kunt u vinden op onze website.Website ‘De Ontmoeting’
Binnenkort zal onze eigen projectwebsite voor het woonproject De Ontmoeting worden gelanceerd. Op deze website vindt u een kavelkaart met een overzicht van de beschikbare appartementen, uitgebreide informatie over elk appartement, evenals details over gedeelde voorzieningen en alle aspecten van De Ontmoeting.Funda 
Binnenkort zullen de beschikbare appartementen ook op Funda worden geplaatst. Zodra de appartementen online staan, zullen we u op de hoogte stellen.

Mogelijkheid tot huur 
Mercatus heeft bouwnummer 1, 2 en 7 aangekocht. Als u interesse heeft in het huren van een appartement, verzoeken wij u om contact op te nemen met Mercatus.
Alpina Emmeloord 
In het project De Ontmoeting werken we samen met Alpina Emmeloord (voorheen Sinke Emmeloord). Wij doen dit om zoveel mogelijk te helpen en een stukje zorg weg te nemen. Wij willen nadrukkelijk vermelden dat u vrij bent in de keuze voor een adviseur.
Ontwikkeling
Architectuur
Aannemer
Notaris
Verkoop