Emmeloord

Emmeloord is een stad in de provincie Flevoland, Nederland. Het is het administratieve centrum en tevens de grootste plaats in de Noordoostpolder, een polder die werd drooggelegd in de vroege 20e eeuw en bekendstaat om zijn indrukwekkende landaanwinningsproject.

De stad Emmeloord heeft zich ontwikkeld tot een bruisende gemeenschap met een verscheidenheid aan voorzieningen, winkels en culturele activiteiten. Het is ook de thuisbasis van de jaarlijkse Tulpenroute, een populaire toeristische attractie, waar bezoekers kunnen genieten van de prachtige bloeiende tulpenvelden in de omgeving. Emmeloord is een boeiende bestemming die de geschiedenis van landaanwinning en innovatie belichaamt.

Interesse? Schrijf je in!

Ben je geïnteresseerd in een appartement van De Ontmoeting? Schrijf je dan nu geheel vrijblijvend in via onderstaand formulier.

Interesse

De gegevens die u via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om u van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op uw vraag. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.
Ontwikkeling
Architectuur
Aannemer
Notaris
Verkoop